jueves, 14 de enero de 2016

ENREGISTREM LES PRIMERES ENTREVISTES

Ja hem fet la nostra primera gravació seriosa!! 
Durant el mes de desembre vam enregistrar  les entrevistesque vam fer a algunes de les persones que  treballen a la nostra escola. Per realitzar-les, el primer que vam fer va ser, a l’hora de tipologia de textos, treballar el format de l’entrevista,  redactar-ne algunes i assajar-ne d’altres  entre nosaltres. 

Una vegada vam haver dominat el format,  ens vam disposar a preparar  les entrevistes de debò.
Primer de tot vam buscar informació sobre les persones que havíem escollit de l’escola i vam preparar, per grups; posteriorment,  vam escriure  el guió tècnic, que és la guia que tenen els encarregats  de la taula de so perquè el so s’enregistri adequadament.
Cada entrevista ha estat realitzada per quatre entrevistadors i dos tècnics de so. Els entrevistats han estat: els coordinadors del projectes d’emprenedoria de 5è A (Guillem i Biel) i els de 5è B (Karim i Laia), la Teresa (administrativa de l’AMPA), la Raquel (monitora de menjador), el Roger i l’Eliseu (mestres de l’escola) i l’Olga (directora del centre).A continuació, teniu els enllaços de les entrevistes. Esperem que us agradin.
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nombre de visitants